FŐOLDAL

Szeretettel köszöntöm Önöket

a Budaörsi Vackor Óvoda honlapján!

 

Remélem, hogy a honlap segítségével több információt és átfogóbb képet kaphatnak intézményünk életéről. Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kultúrált környezetre, gyermekeinkre. Köszönjük azt a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy óvodánkban továbbra is magas színvonalon családias, derűs környezetben neveljük a hozzánk járó kisgyermekeket.

Tisztelettel:………

Tersánszkyné Nyitrai Éva

Óvodavezető…..

HÍREK

Kedves Szülők!

 

2014. szeptember 26-án, pénteken és szeptember 29-én, hétfőn óvodánkban nevelés nélküli munkanap lesz. A pénteki napon a Zippel-Zappel Óvodában, a hétfői napon a Holdfény utcai Óvodában tartanak ügyeletet.

Aki igényt tart az ügyeletre, legyen szíves az óvodavezetőnél írásban jelezni, legkésőbb szeptember 19-ig!


Üdvözöljük régi és új óvodásainkat és szüleiket!

 

ipp

Kedves Szülők!

A SPORTNAP

időpontja a rossz idő miatt

május 31-re

módosul.

Kedves Szülők!

A májusi étkezés fizetés időpontja: 2014.  május 12. /hétfő/ és  május 14. /szerda/: 07h – 17h -ig

Pótbefizetés: 2014.  május 19. /hétfő/ 08h – 16h -ig

Ezeken az időpontokon kívül átutalással illetve a Városháza pénzügyi irodájában személyes befizetéssel tudjuk elfogadni az étkezési díjakat.

Az étkezés lemondás rendje

 

Kedves Szülők!

Az étkezés lemondás rendje: reggel 09.30-ig lehet a következő napra ill. napokra az étkezést személyesen, telefonon vagy emailben titkar@vackorovoda.hu  lemondani.

Ebédlemondást a pedagógusok és a dajkák nem fogadhatnak el, csak az óvodatitkár, az óvodavezető és az óvodavezető helyettes. Betegség esetén sem automatikus az ebédlemondás, a szülőnek kell ezt kérnie.

 

 

 

Büszkék vagyunk a ZÖLD ÓVODA címre!